NOUTĂȚI si REGULI 


 

Practice policies

Aranjamentul actual HSE nu este deschis vineri, așa că vă rugăm să mergeți la ED între orele 8:00-18:00 dacă este urgent și de la ora 18:00 aveți acces atât la ED, cât și la OOH, în funcție de urgență. PHN va fi în practică, totuși ea este o entitate diferită de noi și trebuie făcute aranjamente cu ea înainte de o vizită. Politicile de practică tipărite ale cardului medical IMO sunt disponibile și afișate; LINK AICI Taxele se pot modifica pentru GMS și private în funcție de inflație și de politici diferite de practică. Politica privind taxele neplătite: După 2 memento-uri, vi se va cere să vă ridicați dosarul medical și să vă schimbați medicul. Politica de practica curenta o consultatie pentru aceeasi problema pe zi - daca aveti nevoie de o alta consultatie pentru aceeasi problema in aceeasi zi, aveti nevoie de ED/OOH conform plasei de siguranta oferita de medic prin informatiile de agravare furnizate. NEDOC OOH Sunați la 1800 777 911 sau www.nedoc.ie Toți AVOCATII, CONSILIERII, ASISTENȚII SOCIAL și ASISTENȚII MEDICALI trebuie să se facă cunoscute că practică în scris. Este o politică practică ca toți apelanții care solicită să vorbească cu Dr. să se identifice personalului de la recepție cu o scurtă indicație a motivului pentru care solicită să vorbească cu Dr.

Conform administrării medicamentelor, membrii familiei, vecinii etc, deși calificați, nu pot administra astfel de medicamente; în cazul în care tratamentul este necesar prin injecție, se face numai de către personalul de practică instruit, cu excepția cazului în care pacientul este instruit în autoadministrare printr-un aranjament prealabil.

Toate analizele de sânge se fac la sediul cabinetului, pacienților cu GMS li se oferă opțiunea de a merge la serviciul de flebotomie (prelevare de sânge) din spital după ce medicul a autorizat că acest lucru este satisfăcător și a semnat formularul de sânge cerut, nu acceptăm ca personalul spitalului. își organizează propriile rezultate ale sângelui.

Politica de practică este ca pacienții să sune înapoi pentru rezultatele lor, asistenta/recepționistul va sfătui cu privire la momentul în care să apeleze înapoi în funcție de test. Politica practică de urmărire a programării este că, dacă utilizatorii nu au auzit de la consultanți, nu este rolul personalului nostru să verifice acest lucru, vă rugăm să sfătuiți oamenii să contacteze ei înșiși secretarele private. PAcientii de peste 60 ani recomandam sa si faca analize de sange la 6 luni iar cei sub aceasta varsta o data pe an.

Consultațiile în această practică sunt programări de 10 minute conform reglementărilor HSE și este "o programare, o problemă, un pacient" conform ghidurilor HSE.- Dacă simțiți că aveți mai mult de o plângere care nu poate fi abordată separat, suntem aici pentru a asiste, cu toate acestea, trebuie să îi spuneți secretarei noastre în avans, astfel încât ea să rezerve cât mai multe sloturi pe care le aveți în funcție de reclamațiile pe care le aveți și vă voi explica de ce:- pentru a vă menține în siguranță, precum și pe mine, acordând timpul necesar pentru evaluarea / examinându-vă cu o plasă de siguranță adecvată și pentru a permite timp pentru trimiterea prescrierii/referirilor de medicamente.- Cu toate acestea, acest lucru nu se poate face într-un slot de prelevare de sânge, deoarece acest lucru va cauza întârzieri la pacienții care așteaptă să-și continue viața și ne va întârzia. șofer care trebuie să meargă la alte practici și acest lucru va avea un efect de bule atunci când ajunge la laborator și va provoca întârzieri în analiza și raportarea sângelui. Vă rugăm să rețineți că unii oameni au analize de sânge care necesită atenție de urgență, deoarece viața lor depinde de asta (de exemplu INR, D-Dimeri sau troponină)

Platile se fac inainte de consultatie, prin telefon cand va programati sau plata numerar cand ajungeti in incinta si inainte de consultatie. (secretara npoastra poate lua datele de pe card pt a face plate online pe loc).


Acceptarea de noi pacienți este la discreția doctorului, sub rezerva termenilor și condițiilor, nu oferim scrisori de refuz. Dacă aveți simptome respiratorii, vă rugăm să purtați o mască. Abuzul asupra personalului nu va fi tolerat, comportamentul agresiv/amenințător ne poate impune să sunăm la Garda/Poliția, acest lucru este menționat și pe pereții cabinetului. 


Healthcare services for Ukrainian nationals in Ireland

https://www2.hse.ie/services/healthcare-in-ireland/ukrainian-refugees.html

DUPA ORA 18 puteti suna GP OUT OF HOURS sau sa mergeti direct la Spital in Departamentul de Urgenta